Expozitia IDENTICOM4 6-8 Octombrie 2021

Spread the love
Standul A19

Ne bucuram sa vedem ca usor usor trecem la normalitatea pe care o stiam. Stim ce impact a avut ultimul an asupra industriei si asupra domeniului de business, l-am simtit impreuna.
Stim cat de mult conteaza in acest domeniu relatiile personale, interactiunea si comunicarea fata in fata. De aceea ne bucuram sa anuntam participarea la IDENTICOM4 editia a 3-a, in format fizic la BT Arena, 6-8 Octombrie 2021, Cluj-Napoca, primul targ de Tehnologie anuntat in acest an in format fizic.
Va asteptam in numar cat mai mare la standul A19 intre 6-8 octombrie 2021 cu multe surprize referitoare la Industria 4.0 !


Despre IDENTICOM 4
06 OCT. – 08 OCT. 2021

Conceptul IDENTICOM 4 se concentreaza in jurul relatiei dintre companiile orientate inspre inovatie, digitalizare in era Industry 4.0, viziune asupra calitatii, si clientii acestora.
Dinamica evenimentului IDENTICOM 4 este data de activitatile din cadrul targului concepute distinct pentru expozanti si pentru vizitatori. Punctul forte este de a crea punti de comunicare directa intre companii, clienti si chiar potentiali angajati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *