Informatii si comenzi la:

0770140354

Cosul dvs. este gol

Contul meu
Autentificare in cont

Adresa de email:

Parola:

Inregistrare cont  |  

Recuperare parolaMICROPERCUTIE


Oferta speciala


Laser Catalog


Micrpercutie Catalog


Curs valutar

Garanţie


Toate produsele comercializate prin intermediul site-ului nostru beneficiază de condiţii de garanţie conforme legislaţiei în vigoare şi politicilor comerciale ale producătorilor: Persoanele juridice beneficiază de garanţie 12 luni. Se acordă garanţie pentru defecte de material şi defecte de fabricaţie. Nu se acordă garanţie dacă produsul a fost utilizat necorespunzător sau pentru uzură.

Produsele defectate în perioada de garanţie vor fi recepţionate la sediul Italia Instruments (Str. Margelelor, nr. 13, Sector 6, Bucuresti).Telefon: 0770140354. E-mail: contact@sculedemasura.ro.Ulterior aceste produse vor fi trimise pentru reparatie la producator.

1. Produsul va fi prezentat la sediu însoţit de descrierea scrisă a defectului reclamat precum şi de documentele de achiziţie -factură (copie), certificatul de garanţie (dacă există) în original și certificatul de calibrare (inspecție) în original. În cazul în care nu puteţi prezenta personal produsul, acesta şi documentele menţionate vor fi expediate folosind serviciul de curierat. Costurile de livrare vor fi suportate de vânzător. Va rugăm ca în prealabil sa ne contactaţi. Diagnosticarea se face în maxim 48 ore.

2. Remedierea - prin depanarea produsului, înlocuirea partială sau integrală, returnarea contravalorii produselor în lipsa altor soluţii.

3. Returnarea produsului la client - clientul este notificat pentru a se prezenta în vederea ridicării produsului reparat de la sediu sau expediat prin curierat rapid.


Garantia nu acopera:

· Componentele ce sunt subiectul uzurii cauzate de utilizare în neconcordanta cu instructiunile de folosire;

· Defectele cauzate de suprasolicitare, utilizare incorecta sau în alte scopuri decât cele prevazute în cartea tehnica a produsului, intretinere defectuoasa sau pastrarea în conditii neadecvate;

· Produse la care s-au facut modificari sau adaugari de catre client.


 

Garantia se pierde daca:

· Seria si tipul produsului mentionate pe eticheta nu au fost protejate (nu sunt lizibile);

· Produsul a fost demontat de catre personal neautorizat.


Returnarea bunului


Pentru toate detaliile referitoare la returnarea bunurilor, va rugăm sa vizitati sectiunea Termeni si Conditii, la punctele 5.5; 5.6; 6

Forumarul de retur il puteti gasi aici: Formular retur - Italia Instruments

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de Italia Instruments S.R.L., CIF: RO32538580, Reg.Com: J40/14803/2013

sculedemasura.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.