Informatii si comenzi la:

0770140354

Cosul dvs. este gol

Contul meu
Autentificare in cont

Adresa de email:

Parola:

Inregistrare cont  |  

Recuperare parolaMICROPERCUTIE


Oferta speciala


Laser Catalog


Micrpercutie Catalog


Curs valutar
  Realizăm măsurarea de dimensiuni 3D cu ajutorul mașinilor de măsură în coordonate 3D de la producatorul Aberlink, care este cel mai mare producător de CMM-uri (Coordinate Measuring Machines), sisteme optice si software-uri de măsură 3D din U.K.. Acest producător excelează în special prin precizia mare și rapiditatea de măsurare. Precizia acestuia este verificată de către UKAS (UNITED KINGDOM ACCREDITATION SERVICE), care este responsabil cu determinarea, în interes public, a competenței tehnice și a integrității organizațiilor, cum ar fi cele care oferă servicii de testare, etalonare și certificare.

  Măsurarea 3D poate fi utilizată pentru: 

 • măsurarea dimensiunilor pieselor mecanice (lungimi, diametre, distanțe, unghiuri, abateri de formă și poziție);
 • măsurarea zonelor de formă generale conform modelului CAD (format date „step" și „igs");
 • digitalizarea formelor și a liniilor curbe;
 • calculul statisticii dimensiunilor (Cp/Cpk).

  Masa de lucru este de granit care excelează în special prin rezistența la efectele temperaturii și prin sistemul de control automat al temperaturii ne asigură o acuratete superioară.
  Controlul mașinii se face cu ajutorul unui Joystick CMM Industrial, ce asigură deplasări rapide ale capului de măsură Renishaw TP20.
  Software-ul de măsurare este Aberlink 3D, ce beneficiază de o interfață grafică foarte facilă, ce poate funcționa în 2D sau 3D, pe CMM-uri manuale sau CNC fiind potrivit pentru sistemele de măsurare prin palpare, scanare sau optice. Pe langă software-ul de bază, beneficiem de un Modul de Comparare a punctelor măsurate cu un model CAD. Aceasta poate fi cea mai bună metodă de a măsura geometrii complexe sau de a inspecta părțile pentru care nu există desene de execuție. Erorile sunt codate pe culori și pot fi afișate pe modelul 3D, pentru a produce atât rapoarte grafice cât și tabele care sunt extrem de clare.

Procesul de măsurare

Măsurarea se realizează prin citirea poziției capului palpator în spațiu cu referire la poziția bilei de calibrare, care este înregistrată în harta spațială a aparatului.


MPe = (2.6 + 0.4L/100) µm
L = lungimea spațiului măsurat în mm

Rezultatele măsurării

Se pot exporta în:
PDF - protocol textual sau grafic
Excel, PDF - planul de control
IGES, STEP, DXP - Elementele măsurate

» Servicii » Masurare dimensiuni 3D

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de Italia Instruments S.R.L., CIF: RO32538580, Reg.Com: J40/14803/2013

sculedemasura.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.