Informatii si comenzi la:

0770140354

Cosul dvs. este gol

Contul meu
Autentificare in cont

Adresa de email:

Parola:

Inregistrare cont  |  

Recuperare parolaMICROPERCUTIE


Oferta speciala


Laser Catalog


Micrpercutie Catalog


Curs valutar
Programarea de la CAD
Modulul Software

Timp de mulți ani, software-ul Aberlink 3D a stabilit standardul industrial atât pentru ușurința utilizării, cât și pentru viteza de programare. Programarea acestuia se realiza cel mai bine prin utilizarea metodei de predare și repetare a programării atunci când se măsura componenta. Dar dacă doriți să pregătiți programul de măsurare înainte de a avea prima componentă?
Cea mai simplă programare CAD
Programarea din modulul software CAD, în modul Aberlink, permite cea mai simplă programare posibilă de la un model CAD IGES sau STEP, fie pe CMM, fie offline pe un CMM virtual.

Dacă puteți utiliza software-ul Aberlink 3D, atunci veți ști deja cum să utilizați modulul de programare CAD - nu ar putea fi mai ușor. Mai degrabă decât să luați puncte de măsurare pe o componentă, acum puteți să faceți un simplu click pe suprafața modelului unde doriți să fie luate punctele.

Caracteristica ”Predictor” funcționează la fel ca și atunci când măsurați, de exemplu, dacă faceți click pe patru locuri în același plan din model, software-ul va crea automat un plan de măsurare cu cele patru puncte. Apoi faceți click pe o altă caracteristică și va închide automat fereastra ”Plane” pentru a facilita căutarea unei alte caracteristici. Dacă faceți click pe o caracteristică circulară, va mai fi nevoie de un singur click pentru a produce un cerc sau două pentru un cilindru. Deodată programarea în Aberlink 3D tocmai a devenit mai ușoară!

Programare CAD Aberlink
Programare CAD Aberlink


» Masini de masurat in coordonate 3D » Software » Programming from CAD Module

Momentan inca lucram la adaugarea produselor in aceasta sectiune.
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de Italia Instruments S.R.L., CIF: RO32538580, Reg.Com: J40/14803/2013

sculedemasura.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.